FASADERSTVO

Stara modrost pravi, naj ne sodimo knjige po platnici. To morda drži za knjige, pri objektih pa lahko marsikaj sklepamo po njihovih “platnicah” – fasadah.

Fasada še zdaleč ni le zaključni in estetski del objekta, ampak je v kombinaciji s svojimi funkcijami tudi del celotne energijske sanacije. Objekt mora dolga leta ščititi pred zunanjimi vplivi v vseh letnih časih, hkrati pa mora poskrbeti za dober izgled objekta. Ravno zato sta pri izdelavi pomembna kakovost materialov ter profesionalna izvedba.

Slabo izoliran objekt lahko na določenih mestih izgublja veliko energije. Glavna naloga fasade je onemogočiti prehod toplote med zunanjostjo in notranjostjo objekta oz. preprečiti toplotne izgube. Prek stare fasade lahko objekt izgubi do 40% energije. S kvalitetno obnovo fasade in zamenjavo starih oken, pa lahko zmanjšamo stroške ogrevanja tudi do 60%.

Slaba izolacija pa ne vpliva samo na energijsko varčnost objekta, pač pa tudi na zdravje in počutje v bivalnem okolju, ne glede na letni čas. Ključna dejavnika za dobro počutje sta temperatura in vlažnost zraka. Kvalitetna fasada vam pomaga, da lažje dosežete optimalne ravni temperature (21°C) in vlažnosti (med 40% in 65%).

Zakaj izbrati nas?

9

smo kvalitetni, hitri, natančni

9

poskrbimo za zaščito in za seboj očistimo

9

smo mojstri z več kot 20 leti izkušenj

9

ponujamo garancijo na opravljene storitve

Let Izkušenj

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri