SLIKOPLESKARSTVO

Slikopleskarska dela so zadnja, zaključna faza predhodnih del na vaših stenah. S kvalitetno opravljenimi deli, vaš prostor zasije v novi preobleki. V podjetju Permal d.o.o. opravljamo vsa slikopleskarska dela: barvamo notranje in zunanje stene, okna, radiatorje, napušče, ograje, nanašamo dekorativne nanose, špatolato itd.

Naši mojstri imajo leta izkušenj s slikopleskarskimi deli in vam bodo z veseljem svetovali glede izbire barv in materialov pri pleskanju prostorov. Pred vsakim pleskanjem poskrbimo za ustrezno zaščito tal in pohištva, da ne pride do materialne škode. Pri delu izbiramo le kvalitetne produkte, ki nam jih dobavijo naši zvesti in zanesljivi partnerji in jih uporabljamo v skladu z navodili proizvajalcev. Pred pleskanjem poskrbimo tudi za vse razpoke, luknjice in druge nepravilnosti.

Zakaj izbrati nas?

9

smo kvalitetni, hitri, natančni

9

poskrbimo za zaščito in za seboj očistimo

9

smo mojstri z več kot 20 leti izkušenj

9

ponujamo garancijo na opravljene storitve

Let Izkušenj

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri